адекватна ли цена на мотоцикл?

22 апр 2011, 20:23

http://www.jcmoto.ru/jc/view/moto/M254610.html
собственно, вот оно! SUZUKI RF - 1996 400 кубов

Re: адекватна ли цена на мотоцикл?

22 апр 2011, 20:27

В тринципе адекватно, можно немножко и скинуть